Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Novo Nordisk: Lantus får bøllebank


37303 Hegu 23/12 2010 10:24
Oversigt

Novo Nordisk: Degludec slår Lantus i nattestudie (Opd.)


08:10
Novo Nordisks nyeste bud på den kommende generation af insuliner - den ultralangtidsvirkende insulin degludec - giver væsentlig nedsat risiko for natlig hypoglykæmi (for lavt blodsukker) end ærkekonkurrenten Sanofis-Aventis kæmpesucces insulin glargin - bedre kendt som Lantus.

Det er hovedbudskabet fra Novo Nordisk, der har gennemført en række kliniske fase III-studier som en del af sit store udviklingsprogram for insulinpræparatet degludec.

Novo Nordisk skriver, at degludec medførte en væsentlig forbedring i langtidsblodsukkeret og opfyldte studiets primære mål.

- Natlig hypoglykæmi - episoder med for lavt blodsukker om natten - er en stor bekymring for mange diabetikere, siger Novo Nordisks koncernforskningsdirektør, Mads Krogsgaard Thomsen, i meddelelsen.

Han glæder sig derfor over, at degludec i de offentliggjorte studier viser en betydeligt nedsat risiko for natlig hypoglykæmi sammenlignet med insulin glargin, både når det gælder type 1- og type 2-diabetes.

Novo Nordisk oplyser, at selskabet venter at fremlægge hovedkonklusionerne fra den resterende del af fase 3a-programmet for degludec og degludecplus i forbindelse med årsrapporten for 2010, som offentliggøres den 2. februar 2011.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )
© RB-B



TRÅDOVERSIGT